loggan

Coaching och NLP-utbildningar med ditt
personliga ledarskap i fokus

 • Framgång med kvinnligt ledarskap
  3 dagar
  18 – 20 oktober
  Plats – Stockholm
  Så leder du hjärnan
  Självledarskap
  EQ - utveckla dina emotionella förmågor
  Att förstå missförstånd och använda dom förståndigt
  Att gemensamt nå mål och resultat
  Kommunikation och språkmönster

  Anmälan senast 1 september
  till info@coachpartner.nu
  Åse Pavelsen
  0708-809664

Aktuellt

Framgång med Kvinnligt ledarskap

Kan kvinnlig list överstiga manligt förstånd? Nä, säkerligen handlar det inte om list, utan om att utveckla sin intuitiva förmåga – för att läsa av den icke verbala kommunikationen och på så sätt nå uppställda mål och resultat. Och att vara trygg i sin roll.

Det tydliga ledarskapet

De bästa cheferna är tydliga och har en förmåga att engagera och motivera alla och inte bara några få. De bästa cheferna sätter begripliga mål och för att kunna leda andra behöver du förstå hur du skapar din egen tydlighet. De bästa ledarna får oss att känna oss bekväma i deras sällskap. De kan förmedla vad som förväntas av oss. Först kommer den tydliga kommunikationen som är öppningen till förtroendet att leda.

Kursinnehåll

 • Så leder du hjärnan

Den senaste forskningen inom Neuro-Ledarskap, hur den sociala hjärnan utmanar ledarskapet. En del ledarstilar påverkar hjärnan negativt, här får du verktyg och förståelse om hur de har potential att släcka ned eller stimulera hjärnans kreativa system. Framtidens ledarskap kommer att kännetecknas av att man adresserar den sociala hjärnan för att varje medarbetare ska kunna blomstra

 • Självledarskap

Självledarskap handlar om att rikta tankarna i den riktning som vi önskar. Att i vardagen hushålla med sin energi och skapa ett möjlighetstänkande.

 • Att använda och utveckla dina emotionella förmågor

Tydlighet i chefsrollen innebär uttrycka känslor och kunna förstå det sociala systemet. Denna information hjälper oss att hantera problem för att fatta beslut.

 • Att förstå missförstånd och använda dom förståndigt 

Ett coachande förhållningssätt för att förstå hur medarbetarna tycker och tänker. Att ställa relevanta frågor för att få information som är avgörande för att ha jobba fram realistiska beslutsunderlag. 

 • Att gemensamt nå mål och resultat

  Din uppgift är att omsätta visionen och målen till praktiska planer. Du lär dig ett verktyg för att på ett enkelt sätt strukturera upp möten och skapa en tydlighet i organisationen.

 • Kommunikation och Språkmönster 

Utveckla din kommunikation och förstå andras språkmönster för att var tydlig i ditt ledarskap. Hur och vad som motiverar dina medarbetare.

Datum

18 – 20 oktober. Anmälan senast 10 september. Kursen hålls i Stockholm.

Investering

15.700 kr ex. moms inkl. kursmaterial.

Intresserad?

Maila Åse info@coachpartner.nu eller ring 0708-809664

Coachpartner   |   Allhelgonagatan 9   |   118 58 Stockholm   |   0708-809664   |   info@coachpartner.nu